5. Oktober 2016
Tuorta da Nusch
Recept da la Svizra rumantscha
Ingredienzas
300 g farina
150 g zutger
150 g paintg
1 ov
1 presa sal
Far da las ingredienzas ina pasta. Salvar 250 g pasta per il viertgel. Cuvrir cun il rest da la pasta la furma da turtas e far in ur da 3cm.
Emplenida
300 g zutger
250 g nuschegls tagliads
2 dl groma
Laschar vegnir brin il zutger e maschadar cun las nuschs, agiuntar la groma e far buglir duas giadas. Emplenir la massa en la furma e cuvrir cun il viertgel. Metter la furma en il furnel fraid e coier la turta 10 minutas sin in’auta temperatura; suenter reducir la temperatura sin chalira mesauna, fin che la turta è mellen clera.
Commentaris
Bruno Cioncoloni am 5. Februar 2019, 0:12
Ottima ricetta ma sarei curioso di sapere se impiegano spezie tipo cannella, cardamomo, kirch.